ONZE GESCHIEDENIS

Aan de Steenwijklaan in de Haagsche wijk Morgenstond begint in 1940 de ‘geschiedenis’ van het tandtechnisch laboratorium Morgenstond. In de loop der jaren werkt vader Joop Mantingh als tandtechnieker voor verschillende tandartsen en de in Scheveningen gestationeerde Marine.

In 1962 telt Morgenstond al vier tandtechnici en in 1978 verhuist het bedrijf naar de Haagsche Zijpendalstraat. Door een uitmuntende kwaliteit en vakkennis groeit Morgenstond snel uit tot een bedrijf met 15 medewerkers.

Tijdens zijn studie tandtechniek en tandprothetiek staat zoon Ernst zijn vader bij in het bloeiende bedrijf. Als Ernst in 1998 het bedrijf van zijn vader overneemt moet hij op zoek naar een geschikte locatie om verder te kunnen groeien. In 2005 betrekt men de nieuwbouw aan de Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk.

Naamloos

OVER MORGENSTOND TANDTECHNIEK

Morgenstond beschikt over de modernste apparatuur en werkt men al jaren met een vast team mensen aan de meest uiteenlopende producten voor tandartsen, tandprothetici en implantologen binnen én buiten de Haagse regio.

  • Voor aangesloten tandartsen voeren wij in ons lab kleurbepaling en servicebehandelingen uit.
  • Twee medewerkers rijden tweemaal per dag een bodedienst langs onze klanten.
  • Voor tandartsen die waarde hechten aan zorgeloos ondernemen!
Dental CNC engraver in action. Dental milling machine carving out previously  scanned and computer manipulated model of human teeth.

UPDATES

Wij houden u als tandarts-ondernemer graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandtechniek.
Op deze pagina vindt u informatie over hoe Morgenstond Tandtechniek u kan ondersteunen bij de hedendaagse ontwikkelingen.